Alle dem, på en gang?

maria gerhardt online markedsføring

Nej, selvfølgelig læser jeg dem ikke på én gang, som i simultant. Det er bare dem, der ligger på mit natbord lige for tiden. Så alt efter hvilket humør jeg er i, der lige før sovetid, griber jeg ud og tager en.

Biblioteket er min ven

Jeg bor tæt på Vesterbro Bibliotek, og det er jeg glad for. Man finder mig mest, der hvor man kan hente bestilte bøger, og så ved ind/udgangen, hvor de kompetente bibliotekarer har sat anbefalelsesværdige bøger op. Der plukker jeg tit lidt, når jeg er på vej.

Maria Gerhardt kunne virkelig noget med sproget

Måske var det faktisk broderibilledet på forsiden, som lokkede mig ind i Transfervindue, men jeg nød at blive hængende. Bogen er en utopi, en fremtidsvision fra en tid, hvor mennesker stadig dør, men nu i et smukt reservat i Nordsjælland. Måden, det er skrevet på fik mig til at læse, åndeløst.

Maria Gerhardt, Transfervindue online markedsføring Elbro Læsning

Og jeg måtte straks videre i Der bor Hollywoodstjerner på vejen.

De vilde, de ville…

Før det kom så vidt, som det kom til sidst med Maria Gerhardt, var hun ung og vild. Det får man indtryk af. På en lækker måde.

Patti Smith nedtoner sin vildskab meget, men hvor var hun dog ung og kompromisløs i Just Kids, som også handler rigtig meget om Robert Mapplethorpe. De to havde et forhold, som giver en lyst til at kaste al sin energi ind i …. et eller andet. Det er skønt at læse, hvordan det lykkedes hende at blive den, hun er.

Er det mon noget for mig?

Skulle jeg se, om jeg kan komme til at interessere mig for online markedsføring? Jeg tror ikke, det er ret sandsynligt, men det er nok nødvendigt, at jeg lærer i hvert fald en lille smule. Og hvis du læser dette, og det er der noget, der tyder på, at du gør, jeg siger det bare  – så er der noget, der har virket!

Men lystlæsning er det ikke.

Det er ellers nærmest hemmeligt

Det er dejligt, at der er nogle, der samler den information, man eller kunne bruge resten af sit liv på selv at støve op. Og det er præcis derfor, Carsten Elbro kom med mig hjem. Læsning og læseundervisning har været her før, da jeg læste til FVU-læselærer, og denne gang bruger jeg den som inspiration, fordi jeg arbejde på en læseapp- mere om den en anden gang. Jeg vil ikke røbe for meget, andre kunne jo få samme idé!

 

 

Annebeth

 

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *